Festivalul Tiara

Prezentă și în acest an la festivalul Tiara organizat de către Complexul Ciric cu ocazia zilei de 14 februarie, Agenția Wedding Day  a reușit să transpună cu succes ultimele tendințe în materie de decorațiuni. Va prezentam in continuare tendintele anului 2011 transpuse in imagini.

Royale Chocolate

 

 

Primul decor este de o eleganţă desăvârşita, realizată prin folosirea unor huse de culoare închisă în contrast cu feţele de masă şi aranjamente din flori în combinaţii cromatice ton pe ton unde trandafirul este piesa de rezistenţă.

 

 

 

 

 

 

White Emotions

Decorul monocromatic  se va impune tot mai des in urmatorul sezon.  Aceasta, este varianta optima pentru cei ce isi doresc un stil simplu si rafinat .  În acest caz ,accentul cade pe accesorii şi aranjamente florale în culori proaspete precum nuanţele de roz, mov, verde care însufleţesc întregul tablou .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Black Desire


Cobinatia  anului, ramane fara doar si poate negru-fucsia.   Contrastul obţinut este într-adevăr unul puternic dar accentele subtile oferite de accesoriile delicate şi atent selecţionate pun în valoare decorul transformându-l în unul preţios dar în acelaşi timp accesibil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Silver Dream

 


Desi noncomformist, acest decor va atrage cu siguranță atenția invițatilor dumneavoastră iar aranjamentul cu pene, ușor dar în același timp pretențions, va transforma nunta într-un tablou de neuitat.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s